ZILELE TRECUTE AM FACUT CIUPERCI UMPLUTE..NU FOARTE DIFERITE DE CELE FACUTE LA GRATAR,DOAR CA ACUM LE-AM FACUT IN CUPTOR ,IAR LANGA AM FACUT OREZ. PENTRU UMPLUTURA AM FOLOSIT : 1 CEAPA CODITELE DE LA CIUPERCI BRANZA FETA ULEI PATRUNJEL VERDE TOCA
Aceast? re?et? este inspirat? din revista Buc?t?ria pentru to?i , dar nu am respectat cantit??ile de acolo ?i am modificat pu?in ?i modalitatea de preparare. Iat? varianta mea: Ingrediente - 3 fileuri de pangasius; - 2 cepe; - 1 ardei gras; - 200
Am descoperit de curand ca imi plac mancarurile picante si iuti. Asa ca ultima data cand am fost la Biobazar mi-am luat, pe langa alte produse bio, si un borcanel de sos vegetarian cu chilli. Aproape in fiecare zi luam cate o lingura-doua si mancam asa,
Astazi va recomand sa mancati ceva mai sanatos. Sa lasam prajelile sau alte bucate delicioase si sa incercam sa mancam cat mai natural. Sa va prezint o salata ce mie imi place foarte mult. Eu am preparat cam 4 portii deci o sa va spun in mare cantitatil
Adevarul este ca imi cam place mancarea chinezeasca. N-am mancat eu prea multe, dar taiteii de orez cu legume sunt un fel de mancare din care nu m-as mai opri din mancat. Acum exista mai multe probleme. Una dintre ele este ca eu nu pot manca toate sortime
Ingrediente:
varza acra sau dulce
o cana de orez
o cana de apa
2 cepe
50 g stafide
patrunjel
marar
piper macinat
pasta de tomate
1-2 foi de dafin
Mod de preparare:
Pentru aceste sarmale se poate folosi varza acr? sau dulce, îns? este de preferat cea a
Ingrediente:
5 linguri cu orez
2 morcovi
150 g maz?re
200 g ?unc?
1 iaurt mare
1 lingur? zah?r
1 leg?tur? p?trunjel
100 g alune s?rate
sare
piper
Mod de preparare:
Fierbe?i separat orezul ?i maz?rea. Rade?i morcovii prin r?z?toarea cu ochiuri mari ia
by Alice albinutza
Pentru fiecare 100 gr de orez basmati se folose?te 200 ml ap? ?i 2 linguri unt.
Astfel într-o crati?? se pune apa la fiert. Când aceasta a atins punctul de fierbere se pune untul, sare ?i se amestec? pentru a se topi unt