Petitchef

Tocanita poloneza

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Taiem cartofii cubulete, morcovii si prazul rondele, carnatii bucatele, ceapa marunt.Cartofii si morcovii ii fierbem, in apa putin sarata, cam 2o de minute. Trebuie verificat, sa nu se sfarame cartofii- e mai bine sa folosim de soi rosu.Calim ceapa in unt, apoi adaugam si carnatii, presaram boia f putina, lasam 3-4 minute, apoi stingem cu supa.
  • Lasam sa fiarba 10 minute, apoi adaugam smantana+faina, si lasam sa fiarba in continuare. Cum nu se ingrosa, amestecat o LG amidon de cartofi cu nitel sos, turnat inapoi in cratita, si s-a ingrosat sosul.
  • Cand legumele au fiert, scurs, pus in sos, adaugat crema de branza, lasat sa se topeasca, si la final adaugat prazul si patrunjelul. Nu a fost nevoie sa condimentez, pt ca supa era sarata destul.Cica e printre cele mai bune tocanite din lume asta nu pot garanta dar ca e printre cele mai bune gustate de mine.


Poze

Tocanita poloneza
Tocanita poloneza - poza 2
Tocanita poloneza - poza 3
Tocanita poloneza - poza 4
Tocanita poloneza - poza 5
Tocanita poloneza - poza 6
Tocanita poloneza - poza 7
Tocanita poloneza - poza 8
Tocanita poloneza - poza 9

Întrebări:




Comentarii:

pelinvasile
pelinvasile, 25/10/2017

Carnati subtiri ca firele? Si untul cat plasmele(LG-uri)?

(0) (0) Abuz
SilviaU
Răspuns SilviaU:

Bine domnu' Vosi!!!! Altceva ai de comentat???


Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Marocan Tajine sau tocanita la abur Marocan Tajine sau tocanita la abur

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează