Petitchef

Scrumbie prajita

Felul principal
2 porții
15 min
20 min
Foarte ușor
630 Kcal

Ingrediente

2

Preparare

  • Pus pestele in apa cu sare pentru 20 minute ca sa isi traga el cata sare are nevoie.
  • Dupa aceea, uscat si tavalit prin faina, ou si faina de ulei si pus in ulei incins la prajit. Servit cu mamaliguta si ceapa verde.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Informații nutriționale pentru 1 porție (236g)
Calorii: 630Kcal
  • Carbo: 76.2g
  • Grăsimi: 23.9g
  • Grăsimi sat.: 4.4g
  • Proteine: 25.3g
  • Fibre: 3.5g
  • Zahăr: 6.9g
  • ProPoints: 17
  • SmartPoints: 19

Întrebări:




Comentarii:

25/03/2013

Arata superb si este foarte simplu de facut!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Salata de paste - simpla si rapida
Salata de paste - simpla si rapida
6 porții
25 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tartă de paște cu ciocolată și caramel
Tartă de paște cu ciocolată și caramel
8 porții
2 h 30 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu dovleac
Paste cu dovleac
2 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Cine nu iubeste salata de vinete? Cine nu iubeste salata de vinete? Ceapa - istorie si curiozitati Ceapa - istorie si curiozitati

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează