Petitchef

Ravioli cu sos quatro formaggi

Felul principal
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • In 3 litri de apa se fierb ravioli (uscati) timp de 15 minute apoi se lasa 5 minute la odihnit in apa fiarta, dupa care se scurg.
  • Intr-o craticioara se topeste untul, se adauga smantana, si cele 4 feluri de branza, amestecand in continuu pana se leaga sosul bine. Ravioli se servesc stropite in abundenta de sos fierbinte.


Poze

Ravioli cu sos quatro formaggi
Ravioli cu sos quatro formaggi - poza 2
Ravioli cu sos quatro formaggi - poza 3
Ravioli cu sos quatro formaggi - poza 4

Întrebări:




Comentarii:

07/02/2014

Souperrr

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Sos de branza pentru tacos
Sos de branza pentru tacos
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Malai kofta vegan: chifelute de naut cu sos indian
Malai kofta vegan: chifelute de naut cu sos indian
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu un sos de ton, fistic și lămâie
Paste cu un sos de ton, fistic și lămâie
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Pizza delicioasă pregatită în casă Pizza delicioasă pregatită în casă Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează