Petitchef

Piure ardelenesc de cartofi

Felul principal
4 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Cartofii se pun la fiert. Cand sunt gata se curata de coaja, se dau pe razatoarea cu ochiuri mari.
    Se incinge laptele, se amesteca cu zahar si cu sare.
    Adaugam la lapte untul si branza de vaci si amestecam bine.
  • Se pune laptele peste cartofi si se amesteca cu mixerul ori blenderul indelung pana avem o pasta spumoasa.
    O garnitura excelenta!


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Piure de cartofi - simplu si rapid
Piure de cartofi - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Piure de mere la multiooker cookeo
Piure de mere la multiooker cookeo
2 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Aligot - piure de cartofi cu branza
Aligot - piure de cartofi cu branza
4 porții
50 min
Ușor
3.8 / 5
Rețetă Cuiburi din cartofi cu oua de prepelita
Cuiburi din cartofi cu oua de prepelita
12 porții
42 min
Ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Weekendul motiv de Brunch? Weekendul motiv de Brunch? Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Piureuri de legume care inlocuiesc cu succes piureul de cartofi Piureuri de legume care inlocuiesc cu succes piureul de cartofi

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează