Petitchef

Piept umplut si conopida sotata

Felul principal
2 porții
20 min
30 min
Ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Conopida se spala, se curata de frunzulite si se desface in buchetele, dupa care se opareste in apa clocotita cu sare cca 5 min in care am fiert deja binisor morcovul. Noi il preferam mai crocant asa ca il fierb mai putin, nu sa se inmoaie rau.
    Le scoatem apoi si le lasam sa se racoreasca dupa care trecem la pieptul de pui pe care il dezosam si il spalam. Practicam cate o taietura pe lungime astfel incat sa obtinem in fiecare jumatate un buzunarel pe care il umplem cu sunca, mozarella si ardeiul tocate marunt, condimentate cu sare piper si patrunjel verde.
    Se prinde taietura cu scobitori, se sareaza si se pipereaza pieptii umpluti si se prajesc pe gratarul incins. Cat timp se prajesc bine pe ambele fete pregatim garnitura din morcovul tocat marunt sau betisoare si conopida pe care le sotam pret de 3-4 min intr-o tigaie in cateva linguri de ulei impreuna cu rosiile cherry. Dupa ce am adaugat usturoiul zdrobit inchidem focul si le scoatem sa se racoreasca. Potrivim de sare si piper, adaugam mararul verde si zeama de lamaie dupa gust si am obtinut o garnitura foarte gustoasa.
    Pofta buna!


Întrebări:




Comentarii (12):

04/02/2014

Foarte bun

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
octopus, 03/08/2019

Nu inteleg "Cat timp se prajesc bine pe ambele parti" - ori prajim in ulei si atunci trebuie dat prin ceva faina , ou, pesmet etc., ori" frigem pe gratar ". Care este adevarata reteta ?

(0) (0) Abuz
cameliapad, 19/08/2018

Reteta este foarte interesanta si am s-o incerc cu siguranta, Nu vreausafiu carcotasa, dar la ingrediente trebuiau amintite si acele rosii cherry.

(0) (0) Abuz
05/05/2015

F.gustos

(0) (0) Abuz
05/05/2015

Delicioasa!

(0) (0) Abuz
14/08/2014

Cred ca nu sunt bine indicate cantitatile. ex. cu 100 gr. sunca poti umple mult mai multi piepti de pui decat cei 2 piepti mici din reteta. e o problema generala a retetelor de mancaruri, uneori chiar si la prajituri

(1) (0) Abuz
08/09/2013

Delicios

(0) (0) Abuz
19/01/2013

Foarte bine arata am sa o fac

(0) (0) Abuz
29/10/2012

Este perfect!

(0) (0) Abuz
15/09/2011

Dietetic si gustos !!!!! B R A V O

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Piept de rata cu sos de trufe
Piept de rata cu sos de trufe
3 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Dovleac umplut cu creveti - le camarão na moranga
Dovleac umplut cu creveti - le camarão na moranga
6 porții
2 ore
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Dovleac umplut cu quinoa si rodie
Dovleac umplut cu quinoa si rodie
6 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Tort de morcovi umplut cu cheesecake
Tort de morcovi umplut cu cheesecake
10 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Dovleac umplut la cuptor
Dovleac umplut la cuptor
3 porții
1 oră
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Taboulé de conopida - 100% vegetarian
Taboulé de conopida - 100% vegetarian
6 porții
20 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti! Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti! Conopida – „Varza cu studii superioare” Conopida – „Varza cu studii superioare”

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează