Petitchef

Papara cu ciuperci champignon, sunca si ceapa

Felul principal
2 porții
10 min
5 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se caleste uleiul cu ceapa si ardeiul apoi se adauga ciupercile si dupa 3 minute ouale.
  • Prajiti cam 5 minute pana papara este bine facuta.Serviti cu toast cu unt.


Întrebări:




Comentarii:

remi, 14/10/2018

Super ! Textura ,gust!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
19/09/2016

Super

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Choux cu foie gras si confit de ceapa
Choux cu foie gras si confit de ceapa
20 porții
55 min
Foarte ușor
2.3 / 5
Rețetă Ceapă roșie murată
Ceapă roșie murată
6 porții
24 h 5 m
Foarte ușor
Rețetă Clătite chinezești cu ceapă verde - scallion pancakes
Clătite chinezești cu ceapă verde - scallion pancakes
8 porții
1 h 4 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Ceapa - istorie si curiozitati Ceapa - istorie si curiozitati Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează