Petitchef

Ciorba de bob

Felul principal
6 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Spalam si curatam legumele. Taiem cuburi : cartofii, dovlecelul, morcovul,telina,pastarnacul,ardeiul gras, iar ceapa si verdeata le tocam fin.
  • Pastaile de bob le spalam si le rupem capetele apoi le taiem rondele mai mici. De la pastaile mai batrane vom folosi doar boabele din interior.
  • Punem 3 l de apa la fiert. Cand aceasta da in clocot punem toate legumele , orezul spalat, uleiul si un praf de sare. Bobul o sa-l punem cand morcovul si orezul au fiert pe jumatate.
  • Mai lasam sa fiarba 15-20 minute. si adaugam si borsul sau zeama de corcoduse Punem si vegeta si potrivim gustul de sare daca mai este nevoie. Oprim focul si adaugam verdeata. Servim ciorbica rece! cu ceapa alaturi.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează