Petitchef

Serbet de trandafiri

Desert
6 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Petalele de trandafiri, curatate de partea alba, se freaca cu zeama de lamiie.Siropul se fierbe tot timpul acoperit, altfel se vor forma cristale pe margine, iar cind se va raci, se vor forma si la suprafata.
  • Cind se freaca si se taie, se stropeste cu sucul de trandafiri, stors bine prin tifon.Serbetul va avea culoarea roz.Se poate colora mai intens cu colorant alimentar rosu (2-3 picaturi).


Întrebări:




Comentarii:

04/07/2013

Nuprea dar merita 3 stele

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Serbet de ciocolata
Serbet de ciocolata
4 porții
15 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Hrean cu sfecla rosie in otet pe gustul tau
Hrean cu sfecla rosie in otet pe gustul tau
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Marmelada de coarne
Marmelada de coarne
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Dulceata din coji de portocala
Dulceata din coji de portocala
4 porții
15 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pere cu zahar si otet
Pere cu zahar si otet
5 porții
15 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Rosii murate cu usturoi
Rosii murate cu usturoi
12 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete Apa de trandafiri Apa de trandafiri

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează