-
Home
-
Rețete
Cuptor - pagina 28
654 rețete
(9 voturi), (2)
ARIPILE LE-AM PREPARAT IN URMATORUL MOD: AM PUS ,LA OCHI,FAINA,APOI BOIA DULCE,PRAF DE USTUROI,OREGANO,ROZMARIN,CIMBRU,SARE,VEGETA,PIPER SI CEVA CONDIMENTE PENTRU PUI. AM AMESTECAT TOATE INGREDIENTELE, SI AM DAT ARIPILE PRIN ACEST AMESTEC,DUPA CARE
(7 voturi)
Inauguram colectia retetelor de toamna-iarna :) Nu e obisnuitul pui trantit pe pat de sare si acoperit in acelasi fel. E ceva mai elaborat - dar departe de a fi complicat. Amesteci 600g sare cu 600g faina si 350-400ml de vin rose sau alb sec . Nu
(2 voturi)
eh, ce este un coquelet ? Pai, dupa definitia Vladului meu: un pui pitic, prapadit, nemancat si suferind de nanism, pui-boabe si chiar nu mai imi aduc aminte de restul sinonimelor. Ploaia de epitete s-a datorat faptului ca am gatit o minunatie de pui la
(6 voturi)
Asta a fost friptura noastra in noaptea de revelion: friptura de porc, iar dupa o cautare pe internet, pot sa spun ca e carne de purcel de lapte fara oase, condimentata in interior, infasurata in suvite subtiri de sunculita si legata cu fir de bucatarie (
Producatorii acestui produs ne-au asigurat ca este drojdia perfecta pentru cei care isi produc singuri painea acasa. Drojdia uscata de la Budafok se produce inca din anii 1876 cand firma a fost fondata. Modul de prezentare in magazine este in pliculete
(1 vot), (3)
Ingrediente:
1 kg cartofi
100 g unt
ulei pentru uns tava
sare
piper
marar
150 g branza proaspata
100-150 g smantana
3-4 fire usturoi verde
o lingura patrunjel verde
Mod de preparare:
Cartofii se cur???, se spal? ?i se taie felii. Se pun într-o tav? un