Petitchef

Tapenade

Pentru un aperitiv rapid, ce e mai bun decat o reteta din bucataria provensala? Masline negre, capere, ansoa ... ati ghicit, vorbim de tapenade!
Foarte usor de facu! Nu trebuie decat sa amestecati ingredientele. Se poate manca cu paine prajita sau batoane de legume, se poate folosi ca umplutura intre foi de foietaj.

Aperitiv
4 porții
5 min
Foarte ușor

Video

YouTube

Ingrediente

4

Materiale

  • Chopper

Preparare

  • Etapa 1 - Tapenade
    Se amesteca maslinele, caperele, fileuri de ansoa, cu ulei de masline si piper.
  • Etapa 2 - Tapenade
    In timp ce amestecati se adauga putin cate putin uleiul de masline si sucul de lamaie.
  • Etapa 3 - Tapenade
    Gata!


Poze

Tapenade
Tapenade - poza 2
Tapenade - poza 3
Tapenade - poza 4

Întrebări:




Comentarii:

Lucia, 10/01/2019

Foarte buna! Am folosit-o si la melci din foietaj cu tapenade

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
10/01/2019

Bună

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Bradut cu tapenade
Bradut cu tapenade
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Samosas cu macrou și cremă de brânză
Samosas cu macrou și cremă de brânză
3 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cod negru cu roșii, lămâie și chimen
Cod negru cu roșii, lămâie și chimen
2 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Anghinare la cuptor
Anghinare la cuptor
2 porții
1 h 15 m
Ușor
3.1 / 5
Rețetă Paste cu un sos de ton, fistic și lămâie
Paste cu un sos de ton, fistic și lămâie
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează