Ingrediente: 350 gr de legume (aici morcovi și dovlecel) 1 ceapă galbenă (mică) 100 gr smântână de soia (sau smântână proaspătă) 1 lingură amidon de porumb 2...
Ingrediente: 1 foietaj dreptunghiular 160 gr cremă de brânză 30 gr parmezan 1 ou 20 gr de unt 1 linguriță pudră de usturoi (sau cățel de usturoi zdrobit) 1 mână...
Prima masa a zilei de Paste ramane optiunea fiecaruia daca se vrea a fi una incarcata cu “de toate” sau mai lejera pentru a va putea bucura si de alte delicii culinare pe parcursul pe tot parcursul zilei si celei care urmeaza.
Ingrediente: 150 gr cod desărat, fără oase 1 cățel de usturoi 1 ou 5 gr praf de copt 60 gr de făină 75 ml lapte ¼ ceapă sare (opțional) pătrunjel proaspăt: doar...
Ingrediente: Aluatul: 280 gr de faina 1 lingura zahar 1 lingurita de sare 10 gr drojdie proaspata 120 ml lapte 60 ml apa 30 gr unt Umplutura: 4 linguri sos de...
Se stie ca sparanghelul este cultivat de mai bine de 2000 de ani in regiunile mediteraneene. In secolul al II-lea i.H., romanii stiau cum sa-l cultive si sa-l prepare, dar si cum sa-l conserve prin congelare.
Ingrediente: 8 ciuperci (medii/mari) 125 gr de mozzarella (o bila) 15 măsline negre fără sâmburi 4 bucăți de roșii uscate la soare 1 cățel de usturoi 3 linguri...
Ingrediente: 1 conserva de ton (180 gr ton maruntit) 125 gr emmental ras 80 gr faina 5 gr praf de copt 3 oua 200 ml lapte 100 ml ulei de masline Sare Piper