Petitchef

Sos de rosii pentru friptura

Altele
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Se pune la calit in ulei la foc moderat. Dupa ce se inmoaie putin, se adauga sucul de rosii si un pahar de apa .
  • Se lasa sa fiarba la foc domol, acoperit, pana scade - aproximativ 20-30 de minute. Inainte de a inchide focul , se da sare, piper, usturoiul taiat bucatele si foaia de dafin rupta bucatele.
  • Scuzati jocul de lumini si umbre din tigaie ieri a fost o dupa amiaza splendida de primavara.
  • Se poate servi ca atare, combinat cu ciuperci, sau peste piure de cartofi, ori pilaf, ca mancare de post, sau se poate folosi ca sos pentru friptura la tava, reteta pe care o veti vedea in zilele urmatoare.


Poze

Sos de rosii pentru friptura
Sos de rosii pentru friptura - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

04/05/2014

Chiar acum o fac prima oara ,sigur e ok

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
22/09/2013

Buna

(0) (0) Abuz
12/02/2012

Un sos excelent...Multumim!!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! From „Salsa” with love! From „Salsa” with love!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează