Petitchef

Pasta de martipan

Altele
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Migdalele macinate se amesteca cu zaharul pudra,apoi se face o adancitura in mijloc si se adauga sucul de lamaie,esenta de migdale si atata albus de ou cat este necesar pentru a obtine o compozitie omogena.
  • Se da forma unui baton sau rotund se presara cu zahar pudra si se inveleste cu folie de plastic.
  • Se tine la frigider pana cand se foloseste la umpluturii sau decoratii.


Întrebări:




Comentarii:

23/01/2015

Buna

(0) (0) Abuz
05/10/2013

Comentariul tău:simplu

(0) (0) Abuz
22/10/2012

Ar fi de dori tmai multe foto cu pregatirea pe etape!!!

(0) (0) Abuz
05/07/2011

Frumos

(0) (0) Abuz
doina.s, 26/01/2011

Trebuie sa incerc si eu, cand citesti e simplu

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Praliné (pasta de praline)
Praliné (pasta de praline)
5 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Nougat glacé
Nougat glacé
12 porții
1 oră
Ușor
5 / 5
Rețetă Inima kinder
Inima kinder
8 porții
57 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Bomboane de casa cu caramel sarat si migdale
Bomboane de casa cu caramel sarat si migdale
6 porții
1 oră
Ușor
3.3 / 5
Rețetă Financiers tigrate
Financiers tigrate
6 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Cateva cuvinte despre...pasta miso Cateva cuvinte despre...pasta miso

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează