Petitchef

Gogosari dulci acrisori

Altele
15 porții
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

15

Preparare

  • Se spala gogosarii,se scot cotoarele si se taie felii.Se pun intr-un vas mai adanc si se toarna peste ei zaharul, otetul si sarea,in stare pura(deci fara sa le fierbem ca la reteta clasica de gogosari la otet) si se amesteca bine.
  • Nu va speriati ca e prea putin lichid.Se lasa in vas timp de 24 ore amestecandu-se cand si cand si isi vor lasa suficienta zeama.Se adauga si conservantul.Se pun in borcane, se adauga zeama peste ei, boabele de piper si de mustar si gata, la camara cu ei!


Poze

Gogosari dulci acrisori
Gogosari dulci acrisori - poza 2
Gogosari dulci acrisori - poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pad thaï cu tofu
Pad thaï cu tofu
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Caponata siciliana - petitchef
Caponata siciliana - petitchef
6 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tartar cu prosciutto si pepene
Tartar cu prosciutto si pepene
2 porții
20 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Supa de tortellini
Supa de tortellini
3 porții
25 min
Foarte ușor
3.1 / 5
Rețetă Maioneza fara ou
Maioneza fara ou
4 porții
3 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete Retete cu cartofi dulci Retete cu cartofi dulci

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează