Petitchef

Ficat de pui cu struguri

Altele
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Ficatul se spala si se lasa sa se scurga, iar strugurii se curata de seminte. Ceapa taiata marunt se caleste in putin ulei, apoi se adauga si ficatul.
  • Cand ficatul s-a rumenit un pic, se toarna vinul si se fierbe vreo 10 minute pana ce se evapora alcoolul. Se adauga apoi boabele de strugure, untul, chimionul si se pipereaza dupa gust. Se lasa totul sa fiarba la foc potrivit pana ce sosul se ingroasa (~25-30 minute).
  • Merge bine cu garnitura de orez, piure sau cartofi copti in unt.


Întrebări:




Comentarii:

09/10/2011

Fain!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Struguri cu proseco
Struguri cu proseco
10 porții
3 ore
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tarta cu smochine si struguri
Tarta cu smochine si struguri
6 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Pui curry în lapte de cocos
Pui curry în lapte de cocos
3 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Tacos crocant cu pui în sos satay
Tacos crocant cu pui în sos satay
20 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui baschez express la cookeo (multicooker)
Pui baschez express la cookeo (multicooker)
3 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Cateva lucruri interesante despre uleiul din samburi de struguri Cateva lucruri interesante despre uleiul din samburi de struguri Salata de fructe, desertul perfect! Salata de fructe, desertul perfect! Cateva curiozitati despre struguri Cateva curiozitati despre struguri

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează